Archive for the ‘Fraser Island’ Category

Fraser Island

zaterdag, september 23rd, 2006

Hallo lieve mensen,

Even een kort(er) berichtje van ons. Sorry voor de foto’s die er nog steeds niet opstaan… We zijn niet van slechte wil, maar de internetverbindingen zijn hier zeer traag! Alle foto’s zijn al voorbereid (gecomprimeerd, het zijn er heel veel en dat heeft ons toch ook een uurtje werk bezorgd), maar momenteel zitten we dus op Fraser Island, in een zalig (luxe) hotel, maar dus ook met duur internet ( en heel traag!). Het up-loaden gaat toch zeker 45 minuten vragen, dus dat gaan we niet doen van hieruit. Sorry. Morgen vertrekken we naar Brisbane en maandagochtend richting Cairns en vandaar naar Lizard Island. We doen het van zodra we kunnen!

Nog even een update:

Woensdag hadden we dus de kano-tocht in Katherine. Heel leuk, lekker weertje. In de namiddag zijn we nog naar de warm waterbronnen gegaan en daarna een HELICOPTERVLUCHT over de 13 ‘gorges’ van Katherine. Zaaaligg!!! Echt sensationeel en super vergezichten…Weer een enorme belevenis!

Donderdag vertrokken uit Katherine, terug richting Darwin. Onderweg een stop-over gemaakt in Litchfield National Park. Prachtige watervallen en een deugddoende plons gemaakt (deze keer zonder krimpvisje, want aangenaam temperatuurtje van het water). In Darwin aangekomem zijn we wat gaan rondhangen op de Mindil Sunset Markets om onze tijd te verdoen met hapjes en live didgeridoo music, tot aan onze nachtvlucht naar Brisbane.

Vrijdag in de vroege ochtend (5u20) geland in Brisbane en meteen onze wagen opgepikt en vertrokken richting Hervey Bay. Na een ritje van 3,5uur, hetgeen best vermoeiend was na zo’n nacht, hebben we de catamaran in Hervey Bay genomem richting Fraser Island. En hier zitten we dus nu!

Vandaag een hele mooie uitstap gemaakt naar alle ‘beautiful spots’: Lake Mackanzie (prachtig, echt zoals ‘bounty’), ….

Morgenvroeg gaan we op WHALE WATCH CRUISE….. We kijken er echt naar uit!!

Meer later…

Hopelijk alles oke met jullie allemaal. Sophke bijna 23… We zijn het niet vergeten! Katrien en Gert, goed genoten van jullie dag?

Dikke zoenen van ons beide!

Sarah