Eerste dag in Sydney.

Na een uitputtende vlucht van Londen naar Singapore: 12 uur onderweg, weinig slaap door de nog aanwezige spanning en de emoties van de trouwdag. Viel het 2de deel van de vlucht, Singapore – Sydney, reuze mee: slechts 7 uurtjes meer en veel geslapen. De onflight entertainment was ook best in orde: ieder zijn eigen schermpje met veel films, muziek en spelletjes voorhanden (de kleinen Haest zou op de vlieger blijven zitten… spelletjes, spelletjes…).

Ook hier is het weer echter niet fantastisch, veel, heel veel wind afgewisseld met regenbuien… en zeggen dat het hier vorige week blijkbaar 26 graden was…

Gisteren (donderdag), ons eerste dagje Sydney met een verkennende ronde op de ‘hop-on-hop-off’ bus (eerst zaten we op het open dak, maar zijn snel naar binnen gevlucht: Way too windy Mate!), wat kuieren op Darling Harbour en een bezoek aan het prachtige aquarium. Pieter was in de wolken van de mega vele en grote haaien en de Manta rog (LEES: een beetje te grote visjes voor mij…). Daarna hebben we in de buurt nog gelunched met een afsluitende ‘indoor’ shopping in het bekende Queen Victoria Building en omliggende Malls (aan Katrientje: ik heb de Accessorize al gevonden!!! Jippie!!). Rond de klok van 9 zijn we op ons bedje gaan liggen en als een blok in slaap gevallen, jammer genoeg waren we ook al snel terug wakker: onze interne klok is serieus door elkaar geschud!

Vandaag vroeg uit de veren, om eerst even de blog bij te werken en dan richting Opera House, en The Rocks, in de namiddag naar Bondi Beach (niet om te zonnen, maar je moet er geweest zijn!). Vanavond misschien een dinner cruise en nog even gaan stappen in Darling Harbour. 

Dikke kussies van de Aussies!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.