vrijdag 8 september en zaterdag 9 september

Hallo allemaal,

Gisteren weer en aangenaam dagje Sydney achter de rug. We zijn de dag gestart met een rondrit langs Bondi Beach. Dit is een echt ‘surfers paradise’. Jammer genoeg was het weer niet echt optimaal om te gaan vertoeven op de beach….

In de namiddag zijn we ‘the opera house’ gaan bezoeken en blijven rondhangen in circular quai en the rocks. We hebben ook nog genoten van een goeie Belgische Stella (!) in ‘the Heroes of Waterloo’, het oudste cafe van sydney… En dat heeft gesmaakt!

O ja, voor mijne papa: den ING is hier wel ons orientatiepunt. Om de hoek van ons hotel is er hier een mega building van ING met reuze licht reclame aanwezig. Voor mijn mama: ‘Lays’ is hier nog Smiths….

Gisterenavond nog heel lekker gaan eten in Darling Harbour (in Nick’s Place): een mega seafood platter for two.

Vandaag, zaterdag, gaan we nog op de Sydney tower ‘kruipen’, meer dan 300m hoog, voor een mega uitzicht over de stad en omliggende stranden. Morgen is er een dagtrip naar ‘the blue mountains’gepland en sluiten we ons Sydney avontuur af met een cruise rond de haven!

We proberen de volgende dagen nog wat foto’s online te zetten….

Verder hopelijk alles prima in Starbeach (Sterrebeek), Coolforest (Vrebos) en omstreken.

Dikke kussen voor jullie allemaal!!

Sari en Piewie

2 Responses to “vrijdag 8 september en zaterdag 9 september”

 1. Papa Sarah Says:

  Beste Aussies,
  Heb vandaag zaterdag al een paar keren moeten denken aan vorige zaterdag, en ik wil niet in herhaling met de andere vallen, maar nog éénmaal: ik vond het ook keigoed, van de eerste tot de laatste minuut. Proficiat aan de organisatoren, wie ook…!
  Mama en ik zijn momenteel onze laatse voorbereidingen aan het nemen om een weekje op vakantie te gaan, weliswaar niet zover als jullie.Na een tocht van 12 uur hopen wij aan de Azurenkust aan te komen. Heb een paar uitstapjes gepland maar die klinken niet zo exotisch als Darling Harbour e.d.
  Wij zullen proberen vanuit Frankrijk jullie exploten te volgen en houden wel contact via sms.
  Voor de rest alles Ok in Starbeach, waar het vandaag prachtig weer is.
  Hou jullie goed en tot blogs.
  Papa

 2. Trick Says:

  En gezien ik weer vroeg wakker ben, kan ik mededelen dat het vandaag zondag (7h45) nog altijd goed weer is.
  Mama zal straks een berichtje sturen via mijn blog aangezien ze al wreed gechippoteeerd heeft op haar pc zonder resultaat.

  San is gisteren goed vertrokken en is volgens het smsje weer in de zevende hemel. Leuk.

  Herman (voor de buitenstaanders: dat is onze kat) is me weer aan het ambeteren en smeekt om eten.

  Dikke kusjes en tot straks

  Trick papa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.